Uutisia

6.9.2016

Hieman on aikaa kulunut viimeisimmästä päivityksestä. Paljon on sattunut ja tapahtunut 2 vuoden aikana. Ihana Persialaistyttömme Diza jouduttiin nukuttamaan ikiuneen pitkän sairastelun päätteeksi <3 Kovasti ikävöimme pientä kehruukonettamme, mutta onneksi meillä on arkea rikastuttamassa myös Xina ja Lana - sekä nykyään niiden kauhuksi 1,5 vuotias poikamme ;) 
Lana odottaa todennäköisesti pentuja, joten niistä lisää myöhemmin, kun ensin saamme pennut maailmaan! :)

 

26.8.2014

Meillä on pentuja! :) Noin 2 viikkoa sitten 11.8 meille syntyi 5 aivan ihanaa pikkuista! 3 tyttöä ja 2 poikaa. Kaikki voivat oikein hyvin ja kasvavat hurjaa vauhtia! Pikkuisilla on jo silmätkin auki :) 

Pennut ovat kaikki sinisiä tai ruskeita. Kaikki muut ovat mid high-whiteja, mutta yksi tyttö on mitted. Kaikki tytöt on kilppareita. Kaikilla pennuilla voi olla myös tabby kuvio :)

Kuvia pyrin saamaan sivuille, kun ensin saadaan otettua kunnon kuvat ;)

 

22.7.2014

Vihdoinkin sain uudet sivut tehtyä! Oli hyvä alkaa tekemään sivuja, kun meille on tulossa pentuja! :) Lanalla on laskettu aika 10.8, joten enää noin 3 viikkoa, niin pikkuiset syntyy! Yhtään en osaa arvioida miten monta pentua olisi tulossa. Välillä tuntuu, että Lana on mahdoton pallero, mutta toisaalta Lana on ollut melkoinen pallero aina :D Mahan koko siis ei taida kovin paljoa kertoa ;) Saa siis jännitellä vielä jonkun aikaa, että näkee mitä sieltä tulee.

Diza on nykyään kastraatti tyttö. Meinasimme sille teettää vielä pennut, mutta Diza on ollut sen verran laihassa kunnossa, että päätimme sen leikkauttaa. Diza saa nyt sitten hoidella Lanan kanssa pentuja ;)

Xinalle ei kuulukkaan juuri mitään uutta :D Se nauttii kesästä ja pääsee aina välillä pihalle syömään ruohoa - Xinalle se on ihanaa!